lawly-omat-vaatimukset-toiminto

Om oss

Mask Group 277

Hvem er vi?

Rambølls Digital & Education ble etablert i 2019. Vår virksomhet kombinerer innovasjon med fagekspertise og vi kan tilby digitale produkter kombinert med rådgivningstjenester og opplæring innen helse og sikkerhet, miljø og bærekraft. Våre digitale verktøy inkluderer EHS Compass by Ramboll, SafetyEngine, RamRisk og e-læringsprodukter. Verktøyene er utviklet av noen av våre dyktigste fagfolk og tilbys med mulighet for støtte, oppfølging og rådgivning.

0L0A2861

Motivasjonen vår

Vi brenner for å hjelpe virksomheter og selskaper med å ta i moderne og digitale verktøy til å støtte sin daglige virksomhet. Vi tilbyr opplæring i mange utdanningsformer inkludert e-lærning, webinarer, åpne kurs, virksomhetsspesikke kurs og Blandet læring, simluleringer, gamification, m.m.

Våre fageksperter kombinerer rådgivning med effektive metoder og nye verktøy, og slik er vi med på å sikre at din virksomhet fungerer så optimalt som mulig.

 

Integrate EHS Platform
Comprehensive Risk Management
Next Generation Analytics
shutterstock_1433493221

Kundene våre

Vi jobber og samarbeider med virksomhet av ulike størrelser, og innen et bredt spekter av bransjer og miljøer. Våre engasjementer og prosjekter inkluderre alt fra store, langvarige samarbeidsrelasjoner til små prosjektbasert oppgaver. Kundene våre får gleden av et variert tilbud av produkter og tjenester, som for øyeblikket dekker meste innen HMS, miljø og bærekraft.

 

35COUNTRIESWe are present in 35 countries and combine local experience with a global knowledge-base, constantly striving to achieve inspiring and exacting solutions that make a genuine difference to our clients, end-users, and society at large.
17,000EMPLOYEESRamboll employs over 17,000 people globally and has especially strong representation in the Nordics, UK, North America, Continental Europe, Middle East and Asia-Pacific.
12%REVENUE GROWTHGross revenue of DKK 16.0 billion in 2022 which is an increase compared to last year (DKK 14.2 billion in 2021) despite challenging times globally.

Hvordan vi jobber

Vi jobber hver dag for å skape et bærekraftig samfunn hver god livskvalitetet og økonomisk vekst. Dette vil vi muliggjøre gjennom innovative og varig løsninger på de mest presserende behov, utfordringer og bekymringer som selskap, samfunnet og menneskser står ovenfor.

ramboll_-_ehs_compass_-_final_subtitles (1080p)
shutterstock_567102661

Hvor finner du oss

I dag finner du oss i alle nordiske land og vi ser frem til å støtte flere europeiske land i nærme fremtid. Vi vokser og gleder oss til å jobbe med flere områder.

Vi ønsker muligheter i nye bransjer, med partnere og kunder som også ønsker fremtidsrettede, innovative løsninger til dagens høye krav. Ta gjerne kontakt i dag sånn at vi kan utforske dette sammen!